Rkf logga Hem Ryttarkamraterna 

Ridhuset

Vi har ett ridhus som är på 20*80 m. Vilket betyder att oftast har ridskolan 20*40 bana, men visa lektioner går på 20*60 m. När man har ridhuskort som privatryttare har man oftast till gång till 20*40 oavsett tidpunkt på året. För att rida i ridhuset måste man betala en avgift se avgifter 2023.

RKF vill främja bra ridning och vikten av att träna för tränare. Vi har därför valt att ha vår anläggning öppen för tränare som också kommer utifrån till våra medlemmar. Vi vill att det ska vara enkelt för våra medlemmar att träna.

Anläggningskort

Det finns olika ridhuskort att välja mellan.

Helårskort: 1/1-31-12

Vinterkort som sträcker sig 1/10-30/4

Sommarkort som stäcker sig 1/5-31/9

Månadskort 1-31 i månaden

Anläggningshyra: per gång.

Se priser under avgifter

Tränare

Om du ska komma och träna elever på RKF’s anläggning eller om du är ryttare och tar med dig en tränare till anläggningen behöver ni först läsa detta:

Ta del av RKF’s ridhusregler.

🎅🏽 Kolla ridhusschemat om det finns ledig tid när du har tänkt att komma. D

🎅🏽 Meddela din bokning i god tid minst 5 dagar innan du kommer. Det gör du till Elisabeth, ridskolechef, på mejladress rk.finspang@telia.com. Det är endast Elisabeth som kan göra bokningen. Tänk på att det behöver gå cirka fem arbetsdagar från bokning till träning. Vår personal behöver få möjlighet att lägga in bokningen men andra medlemmar behöver också få chans att planera sin ridning.

Det här behöver du också känna till:

⛄️ Först till kvarn gäller.

☃️ Endast en bokning per gång. Ingen tränare kan alltså boka upp samma tid i flera veckor framåt.

☃️ Bokningen är endast för information och andra ryttare kan komma att dela ridhuset under träningstiden.

☃️ Det är endast tillåtet att ena delen av ridhuset (20*40) är uppbokat åt gången. Är det t ex bokat för hoppning är det alltså inte tillåtet att ha träning i andra delen samtidigt. Likaså om det är ridlektioner på ena sidan.

☃️ Det är endast ridskolan som kan boka mer än 20*40.