Rkf logga Hem Ryttarkamraterna 

Kafeterian.

Det är vi medlemmar och ridande elever som hjälper klubben att hålla kafeterian öppen. Tanken med kafeterian är att det ska ge oss medlemmar en gemensam samlingspunkt där vi kan umgås och äta något gott, men det är också en inkomstkälla för ridskolan. Vi hoppas såklart att pengarna vi får in från kafeterian kan hjälpa våra lektionshästar att få en ännu bättre vardag. Kanske kan det göra att vi snabbare kan köpa in nya schabrak eller annan utrustning till dem.

Som ridande elev står du i kafeterian cirka en gång per termin. Det kan finnas undantag.

Har du blivit tilldelad någon tid som inte passar dig? Försök byt med någon i gruppen eller någon annan som du känner. Har du inte blivit tilldelad någon tid alls, och/eller har du kanske möjlighet att stå i kafeterian vid fler tillfällen?

När du kommer och ska stå i kafeterian hämtar du nyckeln hos någon av personalen. När du sedan har kommit in i kafeterian är det bara att göra det så mysigt du bara kan genom att plocka upp och fram varor på bänken, städa, tända ljus… Ja, du gör precis vad du känner behövs. Glöm inte att läsa broschyren ”för dig som står i kafeterian” som ligger i cafeterina.

Väl mött,
Anna Hellerstedt