Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Om US Levad


Vilka är vi?

US Levad är Ryttarkamraternas ungdomssektion bestående av ett glatt gäng aktiva ungdomar. Vårt syfte är att hålla i aktiviteter för stallets barn och ungdomar för att skapa en bättre gemenskap samt en trygg och trivsam miljö där alla kan få känna tillhörighet. Alla barn och ungdomar får självklart vara med på Levads aktiviteter, det spelar ingen roll om man är i stallet varje dag eller bara en dag i veckan.

 

Vi som sitter i Levads styrelse är ungdomar inom åldersspannet 13-26 år. Till styrelsen väljs varje år in nya ungdomar som är engagerade i ridskolan och som vill ta extra ansvar i klubben. Är du ridskolemedlem i åldern 13-26 år och skulle vara intresserad av att gå med i Levad så kontakta gärna någon av oss i styrelsen eller maila oss på This is a mailto link för mer information.

 

Tveka inte att höra av er till oss om ni undrar över något eller har förslag på någon aktivitet etc. Hittar ni inte någon av oss i stallet så går det bra att kontakta oss via vår mail, alternativt kontakta någon av oss via telefon.

Levads hästar - Levad jobbar ideellt för ridskolan och mycket av de pengar vi drar in använder vi till att sponsra ridskolan med diverse saker. Vi har vid flertal tillfällen sponsrat ridskolan med hästar, stora som små. Att kunna sponsra med en häst som kan gå i verksamheten är verkligen något som glädjer oss. För tillfället äger vi tre av ridskolans hästar: Muscot, Mercedez och Tam.

Det minsta tillskottet i hästskaran är a- ponnyn Mercedez. Han är en mycket snäll och välutbildad ponny som är tävlad i tömkörningsdressyr, agility och presicionskörning samt hoppning upp till 70 cm.

 

  Hopptävling 100912 068

 

Det senaste tillskottet är den lilla fjordingen Muscot. Han är en söt och trevlig ponny som kan gå med på dom flesta lektionerna

DSC_0105

 

Om Levads aktiviteter

 Anmälan är bindande så fråga en förälder innan du skriver upp dig.

 

Om du inte stryker dig minst en vecka innan aktiviteten måste du betala ändå, givetvis inte om du har blivit sjuk.

  

I och med att du anmält dig godkänner du också enligt personuppgiftslagen att Levad  får publicera eventuella bilder på dig som har med aktiviteten att göra på klubbens hemsida.

 

 

Vi ses i stallet!

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:16 Skribent: Ebba Taleman

 

 

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 012214767
E-post: This is a mailto link...

Se all info