Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Stallvärdar


Att vara stallvärd hos Ryttarkamraterna Finspång innebär att man förbinder sig att vara en godförebild för andra elever, en god ambassadör för vår ridskola, leva upp till ridsportens ledstjärnor, samt att ta ett större ansvar för våra hästar och stallmiljö.

På sina tilldelade stallvärds-dagar finns man till hjälp för andra elever samt utför stalltjänst med både fasta och rörliga sysslor.

Stallvärdarna kommer handledas och utbildas av personal på ridskolan och kommer vid minst 1 tillfälle / termin ha ”stallvärdsträff” med vidareutbildning och samarbetsövningar. 

Närvaro:

Det är av största vikt att stallvärden och dennes vårdnadshavare är införstådda med ansvaret som vi förväntar oss att man tar som stallvärd, och att man vid förhinder (både vid sjukdom som såväl planerade tex resor) gör sitt yttersta för att hitta en ersättare bland de andra stallvärdarna.

Efter en provperiod med hög närvaro på sina tilldelade dagar kommer stallvärdarna premieras med en personlig stallvärdsväst som ska bäras vid varje stallvärdstillfälle. Stallvärdarna får även 25 % rabatt på sommarens ”igångsättningsläger” (gäller dock att man själv anmäler sig så länge det finns platser kvar, inga platser reserveras för stallvärdarna). Observera att dessa förmåner inte får nyttjas vid för hög ogiltig frånvaro.

Vill man bli stallvärd kontaktar man Veronica antingen i stallet eller via This is a mailto link

´stallvärdsväst.jpg

Uppdaterad: 10 NOV 2021 10:59 Skribent: Elisabeth Svedemark
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 012214767
E-post: This is a mailto link...

Se all info