Hoppa till sidans innehåll

Vi som jobbar


Det är vi som arbetar på ridskolan. Kontakta oss gärna på tel. 0122-147 67 eller e-post till This is a mailto link om du har frågor och funderingar.

_____________________________________________________________

 

Ridskolechef- Elisabeth Svedemark

Jag är född 1980 och uppvuxen i Kimstad.Just nu bor jag och min sambo i på Fröö Säteri i Linghem. Jag flyttade ifrån Östergötland 1999 och har sedan dess varit boende lite varstans i Sverige. Jag har tävlat min häst som hette Montana upp till St:George och varit i många delar av Sverige när jag har tävlat han. Just nu har jag inge egen häst utan är nöjd att på första gången på 25 år inte ha en egen häst. Tanken är att köpa en ny häst till våren 2021.  

Jag är utbildad ridlärare, hippolog level III med en kandidatexamen i dressyr. Jag är också utbildad dressyrdomare upp til MSV C, Överdomare och C tränare i dressyr. Jag driver också ett mindre företag som heter Dressyrcoachen sedan några år tillbaka. Jag har jobbat som ridlärare på Nyköpings ridsällskap och har jobbat som ridskolechef på Ludvika ridklubb där jag var i 6 år. 

Jag har lektioner måndagar, tisdagskvällar och varannan torsdag. Jag har många privatlektioner både genom ridklubben och mitt eget förretag och vill man rida privatlektioener dagtid eller vissa helger kan man kontakta mig. Jag jobbar mycket admistrivt såsom med att svara på frågor, fakturera har personalansvar och utveckla klubben. Men ser även till att allting i stallet och med hästarna fungerar. Jag jobbar 100 %.  ________________________________________________________________________  

 Ridlärare -Veronica Karlsson (tjänstledig 100 % )

 

 

Jag är född 1989 och är i princip uppvuxen hos Ryttarkamraterna Finspång! Jag har ridit och tillbringat mycket tid på ridskolan sen 6 års ålder - som ridskoleelev, Levadare, styrelseledamot, uppstallad och tävlingsryttare.  

Jag jobbar nu 70 % på ridskolan, har ridlektioner tisdagar, onsdagar, varannan torsdag och varannan lördag. Jag håller även en del privatlektioner, rider lektionshästarna vid behov och är ansvarig för skötare och stallvärdar. Det är även jag som sköter våra underlag i ridhuset och ridbanorna.
Jag och mina döttrar Cleo (-16) och Mira (-18) bor i Viggestorp med vår katt Pettersson.
Jag är utbildad unghästutbildare examinerad på Flyinge, diplomerad hästskötare och utbildad ungdomsledare. Jag har jobbat som beridare i dressyrstall o drev under några år ett eget företag som unghästutbildare o tränare. Jag har tävlingsmeriter upp till Msv A dressyr och 120 cm hoppning på egenutbildad häst. Min nuvarande häst Lexington (f.2014 e. Luxus CML - Corrado WL) håller jag på att utbilda och vi kommer förhoppningsvis hålla ihop under många år framåt. Tillsammans med mina barn äger jag även lilla Mynta som bor och jobbar i lektionsstallet. Jobbar 40 %. 
veronica lexington.jpeg

 _____________________________________________________________

Ridlärare- Cecilia "Cia" Gustavsson

Jag är född -76 och bor i Vreta kloster på en gård tillsammans med min kille Daniel, våra barn Jesper och Matilda och vår katt Joppe. Jag har en häst som heter Poesi. Hon är född -93 efter Zinsky xx - Aladin Z. Jag har haft henne sedan hon var sju år gammal. Vi har tävlat mest dressyr och lite hoppning. I dressyr har vi tävlat upp till Prix s:t Georges. I hoppning tävlade vi som högst 1.10 m.


Jag har gått en högskoleutbildning på 80 p som heter hippologen med inriktning på ridlärare. Den var först på Flyinge och sedan på Strömsholm. Efter hippologen år 2004 började jag jobba här och innan dess jobbade jag på en ridskola i Stockholm och på hoppstall i Höganäs, skåne. Jobbar 12 ,5 %. 

Cia har lektioner på måndagskvällar. 

________________________________________________________________________

Åsa Siborne 

åsa sjöqvist.png

Jag heter Åsa Siborne, är 36 år gammal och bor i Finspång tillsammans med min dotter. Just nu är jag mammaledig, men har en anställning som kvalitetsresurs i ett laboratorium på en fiskfabrik på Smögen som jag avser säga upp mig ifrån. 

Jag är utbildad ridlärare Level II, tog min diplomering efter slutförda studier på Vretaskolan. Jag är mest intresserad av hoppning och har tävlat upp till MSV nivå i Tyskland. Fick dock tillfälle att låna min systers dressyrhäst när hon var gravid och fick då verkligen upp ögonen för dressyr. Har där tävlat upp till MSV:b med placering.  

Jag brinner för utbildning av elever i alla åldrar och på alla nivåer, det är en kick av glädje när man ser att polletten trillar ner hos eleven, oavsett nivå.

_______________________________________________________Ridlärare: Stina Björkholm  

 _____________________________________________

Ridlärare: Felica Fagerberg

_____________________________________________

Stallarbetare: José

Jobbar i stallet på dagarna. På 100 %.

 

 

Uppdaterad: 23 AUG 2018 12:19


Vill du avboka din ridtid maila ridskolan på

This is a mailto link 

eller ring kontoret på 

 0122-147 67

 

 

 

Stöd RKF när du handlar på nätet 

 

andersson och baggman.png

  vallonbygden.jpg

 

  

stadforetaget.jpg

  

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 012214767
E-post: This is a mailto link...

Se all info