Hoppa till sidans innehåll

Funktionärspremie 2018


Funktionärspremier hos Ryttarkamraterna Finspång

 

Som belöning för ideellt arbetade timmar får man efter att ha varit funktionär på speciellt utsedda aktiviteter anordnade av klubben samla till funktionärspremier.

Lista/kalender på vilka aktiviteterna man kan samla timmar på publiceras terminsvis på hemsidan och är t.ex. tävlingar, tränings/klubb-tävlingar och fixardagar. Att baka, laga mat och handla inför evenemang ger också funktionärstimmar, dock enbart på uppdrag och enligt fastställd schablon.

Styrelsemedlem eller ridskolepersonal ansvarig för aktiviteten signerar efter arbetade timmar ditt premiekort för gällande år. Premiekorten förvaras på kontoret och endast personal eller styrelsemedlemmar får signera. Man ansvarar själv för att hämta ut ett på kontoret och skriva i det med antal timmar. Sedan signerar tävlingsledaren i anslutning till tävlingen, 

Vid årets slut summeras dina timmar och du kan välja att lösa ut dem mot något av följande alternativ:

100 timmar:                 Årskort till ridhuset/ridbanorna

50 timmar:                   Terminskort till ridhuset/ridbanorna

30 timmar:                   Ryttarlicens (Lektions/Junior/YR eller senior)

20 timmar:                   400 kr rabatt på aktiviteter anordnade av klubben (ridlektioner utöver ordinarie ridskolelektioner och helgkurser i mån av plats, uteritter, grillkvällar, tävlingar)

10 timmar:                   200 kr rabatt på aktiviteter anordnade av klubben (ridlektioner utöver ordinarie ridskolelektioner och helgkurser i mån av plats, uteritter, grillkvällar, tävlingar)

5 timmar:                     100 kr rabatt på aktiviteter anordnade av klubben (ridlektioner  utöver ordinarie ridskolelektioner och helgkurser i mån av plats, uteritter, grillkvällar, tävlingar)

 

Man får samla timmar åt någon annan/ge bort sina timmar eller samla som familj.

Premierna måste utnyttjas året efter att de samlats, det går inte att spara till följande år! (Ex. timmar som samlas 2018 måste nyttjas under 2019) 

 

Uppdaterad: 16 JAN 2018 12:21
Skribent: Elisabeth Svedemark
Epost: This is a mailto link

Vill du avboka din ridtid eller andra frågor ring kontoret: 0122-147 67 eller mobilnummer 070 1476711  

För att nå någon i stallet ring: 0122-155 44

 mail tilll ridskolan: rk.This is a mailto link 

Stöd RKF när du handlar på nätet 

 

 

  

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 0122-14767
E-post: This is a mailto link

Se all info