Sponsorhuset

Hej

Ryttarkamraterna i Finspång har fått en ny samarbetspartner vid namn Sponsorhuset som kommer att hjälpa vår förening att få in pengar.

Är du också den som beställer resor, filmer, CD-skivor, böcker, bläckpatroner eller tjänster på Internet?
Fortsätt med det!
Varje gång du beställer något via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag till Ryttarkamraterna Finspång .

Hur fungerar det?
På www.sponsorhuset.se har vi samlat över 130 sponsorer som erbjuder sina produkter och tjänster. När du beställer något från dessa företag så får Ryttarkamraterna Finspång ett sponsorbidrag!
Du betalar samma låga pris som om du beställer direkt från företaget!!

Nu behöver vi ert stöd! Klicka på sponsorhuset.se eller på sponsorhuset logo som ligger i högerspalten på sidan och prova hur enkelt det är att handla via Sponsorhuset.

Varma Hälsningar

Ryttarkamraterna i Finspång

PS. På sidan finns ett företag som heter CINT, anmäl dig där så fort du kan! Efter du gjort det kommer du att få ett mail ungefär 1 gång/månaden med lite frågor som oftast bara tar 5-10 minuter att besvara och vi i Ryttarkamraterna Finspång får en peng för detta. Gör vi det allihop så blir det bra med pengar. Be även alla era vänner, kollegor och släkt att anmäla sig på CINT och givetvis för vår förening!

Uppdaterad: 2017-09-21 10:49
Skribent: Ann Sofie Taleman

Vill du avboka din ridtid eller andra frågor ring kontoret: 0122-147 67 eller mobilnummer 070 1476711

För att nå någon i stallet ring: 0122-155 44