Hoppa till sidans innehåll

Funktionärspremie


Funktionärspremier hos Ryttarkamraterna Finspång

Som belöning för ideellt arbetade timmar får man efter att ha varit funktionär på speciellt utsedda aktiviteter anordnade av klubben samla till funktionärspremier.

Lista/kalender på vilka aktiviteterna man kan samla timmar på publiceras terminsvis på hemsidan och är t.ex. tävlingar, tränings/klubb-tävlingar och fixardagar. Att baka, laga mat och handla inför evenemang ger också funktionärstimmar, dock enbart på uppdrag och enligt fastställd schablon.

Tävlingsledaren/den ansvariga personen för aktiviteten signerar efter arbetade timmar ditt premiekort för gällande år. Premiekorten förvaras på kontoret och endast personal eller styrelsemedlemmar får signera.

Vid årets slut summeras dina timmar och du kan välja att lösa ut dem mot något av följande alternativ:

100 timmar:                 Årskort till ridhuset/ridbanorna

50 timmar:                   Terminskort till ridhuset/ridbanorna

30 timmar:                   Ryttarlicens (Lektions/Junior/YR eller senior)

20 timmar:                   400 kr rabatt på aktiviteter anordnade av klubben (ridlektioner och helgkurser i mån av plats, uteritter, grillkvällar, tävlingar)

10 timmar:                   200 kr rabatt på aktiviteter anordnade av klubben (ridlektioner och helgkurser i mån av plats, uteritter, grillkvällar, tävlingar)

5 timmar:                     100 kr rabatt på aktiviteter anordnade av klubben (ridlektioner och helgkurser i mån av plats, uteritter, grillkvällar, tävlingar)

 

Man får samla timmar åt någon annan/ge bort sina timmar eller samla som familj.

Premierna måste utnyttjas året efter att de samlats, det går inte att spara till följande år! (Ex. timmar som samlas 2017 måste nyttjas under 2018) 

Uppdaterad: 2017-11-17 13:48
Skribent: Elisabeth Svedemark
Epost: This is a mailto link

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 0122-14767
E-post: This is a mailto link

Se all info