Hoppa till sidans innehåll

Vi som jobbar


Det är vi som arbetar på ridskolan. Kontakta oss gärna på tel. 0122-147 67 eller e-post till This is a mailto link om du har frågor och funderingar.

_____________________________________________________________

 

Ridskolechef- Elisabeth Svedemark

 

Jag är född 1980 och uppvuxen i Kimstad.Just nu bor jag och min sambo i på Fröö Säteri i Linghem. Jag flyttade ifrån Östergötland 1999 och har sedan dess varit boende lite varstans i Sverige. Jag har en häst som heter Montana som är 18 år som jag tävlar aktivt upp till St:George och som jag satsar på att rida Intermediaire på. 

Jag är utbildad ridlärare, hippolog level III med en kandidatexamen i dressyr. Jag är också utbildad dressyrdomare upp til MSV C, Överdomare och C tränare i dressyr. Jag driver också ett mindre företag som heter Dressyrcoachen sedan några år tillbaka. Jag har jobbat som ridlärare på Nyköpings ridsällskap och har jobbat som ridskolechef på Ludvika ridklubb där jag var i 6 år. 

Jag har lektioner tisdagskvällar och vill man rida privatlektioener dagtid eller vissa helger kan man kontakta mig. Jag jobbar mycket admistrivt såsom med att svara på frågor, fakturera och utveckla klubben.   

 

 Ridlärare -Veronica Karlsson

 

Jag är född 1989 och är uppvuxen i Finspång. Jag, min sambo Adam och våra döttrar Cleo (-16) och Mira (-18) bor i Lotorp med våra två katter. Ända sen jag var 6 år gammal har jag ridit och tillbringat mycket tid på ridskolan. Jag har varit ridskoleelev, Levadare, styrelseledamot, uppstallad och tävlingsryttare. Det ska bli roligt och spännande att även få prova uppdraget som anställd personal! 

 

 

Under våren kommer jag  jobba 50 % och delvis vara föräldraledig men jag kommer hålla lektionerna på onsdagar, torsdagar och varannan lördag samt en del helgaktiviteter. Jag är utbildad unghästutbildare examinerad på Flyinge, diplomerad hästskötare och utbildad ungdomsledare. Jag har jobbat som beridare i dressyrstall o driver sedan 2014 ett eget företag i liten skala som unghästutbildare o tränare. Jag har tävlingsmeriter upp till Msv A dressyr och 120 cm hoppning på egenutbildad häst. Nu och några år framåt har jag en häst vid namn Lexington (f.2014 e. Luxus CML - Corrado WL). Jag o min familj äger lilla Mynta som bor och jobbar i lektionsstallet. Vi ses i stallet!

 

______________________________________________________________

 

Ridlärare- Cecilia "Cia" Gustavsson

Jag är född -76 och bor i Vreta kloster på en gård tillsammans med min kille Daniel, våra barn Jesper och Matilda och vår katt Joppe. Jag har en häst som heter Poesi. Hon är född -93 efter Zinsky xx - Aladin Z. Jag har haft henne sedan hon var sju år gammal. Vi har tävlat mest dressyr och lite hoppning. I dressyr har vi tävlat upp till Prix s:t Georges. I hoppning tävlade vi som högst 1.10 m.


Jag har gått en högskoleutbildning på 80 p som heter hippologen med inriktning på ridlärare. Den var först på Flyinge och sedan på Strömsholm. Efter hippologen år 2004 började jag jobba här och innan dess jobbade jag på en ridskola i Stockholm och på hoppstall i Höganäs, skåne.

Jag har lektioner på måndagskvällar. 

  _____________________________________________________________

Ridlärare- Lina Berhmann

Lina jobbar på tisdagskvällar, fredagar och varannan lördag. 

 

 

 

 

______________________________________________________________

José

Jobbar i stallet på dagarna. 

 

 

Uppdaterad: 23 AUG 2018 12:19

Vill du avboka din ridtid eller andra frågor ring kontoret: 0122-147 67.

Mail tilll ridskolan: rk.This is a mailto link

 

Stöd RKF när du handlar på nätet 

 

 

  

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 012214767
E-post: This is a mailto link

Se all info